Bollywood Britney?!

First, some definitions for newbies. Bollywood isn’t spelled incorrectly. It’s merely the Hollywood of India (B is for Bombay—the famous city now known as Mumbai).

ok now to some hot rumor, but it comes in Swedish. haha. Who said we don’t cater to an international crowd…

“Lesbiska scener för Britney i ny Bollywoodfilm.Med tanke på den mördande kritik Britney Spears fick utstå för sin senaste skådespelarprestation i filmen “Crossroads” trodde kanske många att det skulle dröja innan filmvärlden jagade henne för nya roller.
Men enligt italienska La Repubblica förhandlar Spears manager nu om en roll i Bollywoods kommande mångmiljonproduktion – en film som handlar om tre indiska tjejer som börjar på Colombia universitet i USA.
Spears skulle spela en av deras amerikanska vänner, som hjälper dem att hitta rätt i kaotiska New York. Enligt Bollywoods lokala radio kommer filmen att innehålla flera lesbiska scener med Britney Spears, skriver La Repubblica”

We won’t leave you hanging, so a translation follows from some random person who knows both Swedish & English…