Fashionable Ladies @ 2013 Grammy Awards mPowering Action

Agnes Monica, Jill Marie Jones, Nikki Reed, Vanessa Evigan, Briana Evigan

Photo Credit: WENN

View All Photos ›

Pictured: Agnes Monica, Jill Marie Jones, Nikki Reed, Vanessa Evigan, Briana Evigan

The 55th Annual GRAMMY Awards mPowering Action took place last night at The Conga Room. The event featured performances by Timbaland and Avicii leading up to the Grammy Awards Show tomorrow night. As we’ve note previously, with all these Pre-Grammy events we’re just going to provide the vitals to remind you to watch the show as it airs live on CBS.

The 2013 Grammy Awards will air live on CBS on Sunday, February 10th, at 8pm. The show will be hosted by LL Cool J (James Todd Smith) with Dan Auerbach, Fun, Jay-Z, Mumford & Sons, Frank Ocean, and Kanye West leading the way with six nominations each. Performers will include Kelly Clarkson, Alicia Keys, Maroon 5, Miranda Lambert, The Black Keys, Elton John, Justin Timbelake, and yes, even Taylor Swift. Check out the full list of nominees and for more info, visit the Grammy official website.

View All Photos ›

74 comments
Bozz
Bozz

I remember back in the good old days, I used to be the only Indonesian here. 

sarah_mubaraq
sarah_mubaraq

I'm sorry Agnes.. for this time I dont really like your outfit, not match in many ways  and kinda slut, #justinmyopinion.. #voteothers

gdskk
gdskk

i love agnes monica!!

hayalwayss1001
hayalwayss1001

gileee agnes paling BITCH diantara artis-artis sebelahnya... sumpah.. gw bukannya ga mau agnes maju.. jgn sesumbar yee.. tp gw enek liuat cara dia berbusana..*vote others! ;)

BahriBachri
BahriBachri

@Yeyen_Blastoop bener banget tuh...... Kita juga harus lihat segi positifnya juga. Semangat @agnezmo

rIri_Nezious
rIri_Nezious

@yeyen_blastoop itu lah penyakit infotainment Indonesia !! #mirissss

desinez_AM
desinez_AM

@Yeyen_Blastoop biasa ka mulut setan bicara tak karuan..

uuldr03
uuldr03

@Yeyen_Blastoop krn mrk g pengen nez lbh sukses drpd mrk : (

twin_sist
twin_sist

@Alkaboys90 @liputan6dotcom @agnezmo favorit dri hongkong? Kyknya gak ada kata hongkong? Gak bisa baca ya?? #kasian *pukpuk*

FanMily_Agnezmo
FanMily_Agnezmo

@arditshidiq what are u thinking about this haters? Pasti ga akan di beritakan media krna mrka hnya ingin jatuhin @agnezmo

Supreme091
Supreme091

@infojatim @agnezmo @twin_sist @okezonenews Thanks Jawa Timur :D

Enaldo Junior
Enaldo Junior

bener gak sih ni website udah di hack sama fansnya Agnes?? beritanya udah ke sebar di forum2 sama di beberapa media online... gak enak bacanya..

abdulhamid7891
abdulhamid7891

@maldiniluv kan katanya demi "Go Internasional". Apa pun di lakonin #Miris

lee_078
lee_078

@CiyusLie haha apa dibayar IDP juga? LOL

anjiii_
anjiii_

@bernardkeyshara - Apanya yang di-hacked? Yang jelas di tab comment-nya rame banget.

dsinaga94
dsinaga94

my fav is Agnes Monica, she looks awesome with Batik (Indonesian traditional clothes) 

ALPIAN
ALPIAN

We Love @agnezmo she's so AWESOME \(^O^)/

JamezMcGuinnes
JamezMcGuinnes

we love agnez monica. she's awesome and incredible..

Bebbyvalentya
Bebbyvalentya

@anazismyname Ihhh hebat eee, suke la kau liatnye ye sekseh2 gitu :p itu acra ape sih nas emgnye :|

sintageminy
sintageminy

Hey guys msa gx bisa kan ada namanya, terus tombol kecil udah itu ada d bawah tulisan vote!!!!! Udah cma itu doank??

macan60
macan60

@AgnesMonicaCorp gimana cara vote nya...RT?

IamLegend_2000
IamLegend_2000

I know I'm going to get beat up for this but..... I stilll like Nikki Reed. Nikki with dark hair +10, Nikki with twilight way too blonde = fail. mother nature did a good job here, no reason to screw around with it.

sintageminy
sintageminy

Ooowwwwhhh......@agnezmo you is sexy

sintageminy
sintageminy

@Guss_Diartha: owh....Iya tadi udah aq cek??

leni_mutiaaaa
leni_mutiaaaa

@amsal1022 iya salah ngasih info, maaf :) oia klo boleh tau emg itu apa ya? Klo menang dapet tropy?

indriiiee
indriiiee

@DaveeMeyer @chriz_hutabarat dapet cium dari si tompel bwahahahhahaaa

maldiniluv
maldiniluv

@abdulhamid7891 kebablasan mas..ga ada bangga2nya koq..

RAkmaliaH
RAkmaliaH

Dnger lagunya bang @anjiii_ yg "ku tak salah melepasmu" pas bgt buat gue hhihii. Thx, baaang :D

bernardkeyshara
bernardkeyshara

@anjiii_ ini bang, moderatornya yg komen : MoeJackson moderator11 hours ago @Spanglylovesheelsya, hacked by Agnes Monica fans..

amsal1022
amsal1022

@leni_mutiaaaa itu yg bikin acara ada namanya conga room mereka apriacted ama yg datang maka dibikin girl ... http://t.co/wJLdoeP1

sgirl382
sgirl382

@indriiiee @DaveeMeyer Sekali lg itu grammy week bukan Real Grammy @agnezmo @NICofficial

abdulhamid7891
abdulhamid7891

@maldiniluv soalnya ga tercapai sih dr dulu cita2nya :p

Bozz
Bozz

@MoeJackson @Spanglylovesheels Moe, next time if you want shitload of people coming to your site, post Agnes again. Her fans are fucking crazy. Seriously. 

ezterdewinta
ezterdewinta

@AgnesMonicaClub udah di coba tpi Gg loading?

ezterdewinta
ezterdewinta

@AgnesMonicaClub yg agnes monica Area yua?

leni_mutiaaaa
leni_mutiaaaa

@amsal1022 oh gitu toh. Oia makasih ya atas informasinya :)

ksdiah_18
ksdiah_18

@sgirl382 @indriiie @DeveeMeyer @agnezmo @nicofficial langkah awal menuju Grammy.Amin,yea semangat kak nez :)